Lisca

Lisca že vse od leta 1955 skrbi za žensko lepoto in samozavest. Je eden vodilnih ponudnikov ženskega perila in kopalk v evropskem prostoru, z modnimi izdelki sledi željam in potrebam potrošnic po izdelkih visoke kakovosti, ki se odlično prilegajo ženskemu telesu in zadovoljujejo njihovo potrebo po lepoti, privlačnosti in samozavesti.

Prisotna je v več kot 30 državah, ženske pa navdušuje tudi to, da v Liscini ponudbi najdejo dovolj širok nabor za različne velikosti (od košarice A do košarice H), pa tudi za zelo različne življenjske stile in priložnosti - od vsakdanje elegance, do športnega perila in ekstravagantnih, seksi modelov.

Lisca je namenjena ženskam, ki hočejo od perila največ, ženskam, ki hočejo v nošenju perila uživati ter ugajati sebi in drugim.

Liscina pomladna eleganca

Čar sodobne ženske je v njeni strasti do življenja, mladostni energiji in eleganci, v njeni odločnosti in spopadanju z vedno novimi izzivi. Eden teh je tudi prava izbira perila. A sodobne, ženstveno elegantne in romantične pomladne modele perila krasijo nežne čipke in modne vezenine, drzni prosojni vstavki, satenasti zaključki in mladosten potisk pomladnih vrtnic – harmonija skrbno izbranih detajlov, ki povezuje zapeljivo eleganco s sproščeno romantiko. Sofisticirano udobje za zadovoljen nasmeh vsake ženske.

Modrček push up brez žične opore, modrček balkonet, ki ga lahko nosite tudi brez naramnic, lahkoten triangel brez opore ali romantični bodi high-neck … Pomlad je čas, da poskusite tudi kaj novega – zanimivo krojene modele, ki so udobni, sodobni in izžarevajo pravo mero zapeljivosti in elegance. Ne prezrite možnosti različnega zapenjanja naramnic pri številnih modelih, ki bodo omogočili odlično oporo za vaše prsi tudi z zapenjanjem okrog vratu ali na primer z golimi rameni. Ženstvenost in sproščena eleganca v kolekciji Lisca za pomlad-poletje 2018.

Lisca Selection – Kot na filmskem platnu

Zgodbe s filmskega platna so v preteklosti burile domišljijo obiskovalcev kinodvoran. Lisca Selection se je tokrat s secesijsko navdahnjenim perilom pojavila kot iluzija med oštevilčenimi sedeži kinematografa … in zdaj išče svoje naslednje »žrtve«.

Vezenje in prosojni detajli, drzni učinki tatuja, kristali Swarovski, brezšivni robovi in svilnata mehkoba ob dotiku s kožo … Modni in opazni modeli, ki burijo domišljijo – modrček bralette, z drzno izbrano podporo lepemu dekolteju; polprosojen bodi bralette za elegantno izzivanje; modrček high neck, ki ga boste želeli pokazati …

Čutni modeli kot iz filmske zgodbe – z razkošnimi dodatki in mehko padajočimi materiali, v katerih si boste kot prave zvezde drznili tudi prepovedano. Vse to in še več v kolekciji Lisca Selection za pomlad-poletje 2018.

Spontana in vihrava – Cheek by Lisca

Cheek by Lisca trendovska, igriva in zapeljiva blagovna znamka spodnjega perila, kopalk in spalnega programa, nagovarja modne navdušenke, ki izžarevajo akcijo in živahnost. Želijo biti drzne, simpatične, oblečene po zadnji modi, ceniti pa znajo tudi udobje.

Mladostna razigranost, nežna spogledovanja in vihrava spontanost. Igrive misli spremljajo radovedne modne navdušenke v vseh priložnostih – večerni zmenek, poln romantičnih presenečenj, elegantno srečanje, na katerem je odločilen dober vtis, ali povsem sproščeno druženje običajnega dne. Nežna prosojnost, vezene rožice, modne široke elastike, geometrijski motivi ter pomladna barvitost potiskanega cvetja in pik poosebljajo vihravo mladostno energijo v sveži kolekciji Cheek by Lisca.

Nekaj, kar v prihajajočem poletju morate imeti, je lahkoten modrček triangel brez opore z zapeljivim hrbtnim detajlom, trendovska izbira bodo tudi podaljšani modrček balkonet z videzom bustjeja, ali pa modeli, ki so hkrati perilo in vrhnje oblačilo, na primer majice s spogledljivimi detajli. Ne glede na to, ali boste izbrali spogledljive čipke ali sproščeno bombažno perilo, ne pozabite na najpomembnejši modni dodatek – iskriv nasmeh.

                 
 
Lisca Pižama »Evelyn« 49,90 €
49,90 €34,93 €
Lisca Nedrček »Evelyn« 35,90 €
35,90 €