Zadnje objave

Lepota

Kako doseči priljubljen 'no makeup' videz?

Morda se vam zdi nekoliko protislovno, da t.i. 'no makeup' videz dosežemo z ličili, ampak dejansko gre za velik trend, morda ne le več trend, toda pristop v lepotni industriji, ki izhaja iz lepotnih videzov manekenk, kadar niso na modni pisti ali na snemanju

Modni nasvet

Kako nositi praznično obleko tudi v januarju

Bleščice so bile v zadnjem delu leta zelo v trendu, zato je velika verjetnost, da ste leto v enem izmed bleščečih kosov tudi končali. A bleščeča obsesija se ne rabi končati z novim letom, pač pa jo lahko izživljamo v novem letu. Pripravili smo mnogo bleščeče inspiracije, ki jo lahko nosimo tudi v dnevnih stajlingih. 

Tjašin nasvet

Kako nositi barvo leta 2020?

Vodilni strokovnjaki za barve, ameriško podjetje Pantone, so za barvo leta 2020 razglasili klasično modro. Pantone 19-4052 klasična modra ali Classic Blue je brezčasen odtenek, ki spominja na neskončno večerno nebo. Pomirjujoč kobaltno moder odtenek simbolizira zaščito, stabilnost, mir in zaupanje, spodbuja globoko razmišljanje, odprto ...

Stil meseca

Torbice, ki bodo moderne v letu 2020

Torbice so že same po sebi zelo uporaben nakup, a jih rade kupujemo tudi zaradi novih oblik, detajlov. Nekateri trendi leta 2020 so zelo uporabni, nekateri pa le zabavni. Ne glede na to, ali se odločite za veliko torbico, skoraj cekar, ali vaša večerna torbica spravi le šminko, je zagotovo zelo zabaven čas, da investirate v novo torbico.

Namin izbor

Praznično perilo

Čudovita ideja za darilo ali pa ideja, da se pred prazniki sami malce pocrkljate! Spodnje perilo v rdeči barvi je popolno za ta praznični čas in vam povem skrivnosti? Na silverstrski večer vam bo rdeče spodnje perilo prineslo srečo v novem letu!

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.

Namin styling

Oblecite se za 100€
Oblecite se za 150€
Oblecite se za 200€